Medewerkers

Drs. C. Gerlagh
huisarts

Sinds 2003 ben ik huisarts. Na een paar jaar als waarnemer in Groningen en Friesand te hebben gewerkt heb ik mij in januari 2006 als huisarts gevestigd in Oostwold. Hier werk ik intensief samen met de apotheek, fysiotherapeuten en  thuiszorg om een optimale eerstelijnszorg te kunnen aanbieden.

Voor mijn tijd als huisarts ben ik een paar jaar als tropenarts in Tanzania werkzaam geweest. Hier heb ik het artsenvak in zijn volle breedte uitgeoefend en veel ervaring opgedaan.

 

Mw. Boelema
assistente

Nelleke is al vanaf de begintijd van Speelman, voorganger huisarts, werkzaam in de praktijk. Haar jarenlange ervaring, ook als apothekersassistente, maakt dat zij vele patienten persoonlijk kent. Ook kan ze indien nodig direct medicatie meegeven tijdens het spreekuur.

Mw. De Jonge
assistente

Anja is vanaf sept 2016 in deze praktijk werkzaam en heeft hiervoor jaren in de regio gewerkt bij andere huisartspraktijken. Tevens is ze jaren werkzaam geweest bij de doktersdienst.  Zij doet ook bloeddrukcontroles, geeft injecties , spuit oren uit en andere kleine verrichtingen, zoals uitstrijkjes.